Monday, May 06th

Last update:08:38:42 PM GMT

You are here: Organizační věci

Organizační věci

Email

Ateliér Pankrác

  • V zadní části je nová hrazda na látková pozadí s klipsy – prosím uklízejte ji zpět do zadní části, vysunutou tak aby se pod ní dalo projít do zázemí a nenechávejte ji v prostoru. Batikovaná pozadí po focení složte a přehoďte na straně přes hrazdu, tak, aby se dalo projít, nenechejte je válet po zemi / židlích.
  • Nová batikovaná pozadí najdete vpravo na vzduchotechnice, ta již používaná přehozená přes hrazdu
  • Plastová pozadí můžete používat zdarma, ale je to podmíněno tím, že pozadí po použití umyjete. Zelený kýbl s mopem (označen na mytí pozadí) slouží k jejich údržbě. V případě že fotograf před Vámi pozadí zašpinil, neumyl a museli jste ho po něm mýt Vy, pište to do provozní knihy a napište mi email, vyzvu ho aby Vám uhradil poplatek 200 Kč za mytí.

 

Atelier IP Pavlova

  • Nová batikovaná pozadí najdete v chodbičce v regále – snažte se je alespoň částečně složit, ne mačkat. Díky.

Oba ateliéry

  • Ovládání světel – někdo pořád povoluje špatný šroub u světel – k uvolnění světla a naopak aretaci pozice slouží páka – pokud je zaaretovaná, se světlem se nedá manipulovat, pokud ji otočite proti směru hodinových ručiček, světlo natočíte do požadované pozice a páku opět utáhnete (otočíte po směru hodinových ručiček). Nepovolujte jistící šroub – ten slouží pouze k sundání světla a hrozí pád celého blesku, pokud ho nebudete držet.
    aretace_svetla
  • V případě že nesvítí pilotka, stačí vzít náhradní ve skříňce v horní části a vyměnit ji (klasický žárovkový závit). Pak jen prosím napište zápis do provozní knihy o výměne, abychom doplnili novou.
  • http://beta.digifoto.cz/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=104&Itemid=1237
Papírová pozadí
  • Pokud se nechcete zabývat (negarantovanou) kvalitou společných pozadí, máme pro Vás v obou ateliérech připraveno papírové (černé, bílé, případně objednejte barvu dle vzorníku) za 1650 Kč / 11 metrů, které si můžete uzamknout do stojanů