Monday, May 06th

Last update:08:38:42 PM GMT

You are here: Organizační aktuality

Organizační aktuality

Email
Upozornění – provozní doba na IP Pavlova o víkendech vždy byla a je od 10:00 do 20:00, jinak je dům zamčen a nedostanete se do něj (nebo večer z něj!). Provozní doby jsou vypsány v Adresy fotoateliérů a v rezervačním formuláři přímo nad tabulkou rezervací.

 Novinky a připomínky v bodech

-        k čápu (boomu) na Pankráci jsme dali další závaží na stativ kvůli zajištěni vyšší stability, kdo s tím měl problémy, napište zda to již stačí

-        rozšiřujeme stálá pozadí o šedé a béžové. Zavěšení – na řetízky na volný hák kam si dáváte svá pozadí, po použití prosím sundat a dát zpět do stojanu. Na Pankráci v pravém zadním rohu jsou označena ve vyhrazeném stojanu. Na IP Pavlova až bude volno vyrobíme stojan a napíšu kde jsou. Pozadí po sobě prosím čistěte.

-        fotostoly jsou v obou ateliérech – na Pankráci deska na stativu, na IP Pavlova klasický velký fotostůl (složený v kuchyňce)

-        zjistili jsme že ne každý chápe jak navinovat pozadí – šipkou nahoru se navíjí nahoru, šipkou dolu se spouští dolu. Pokud pozadí navinete naopak - nahoru zmáčknutím šipky dolů, je namotané z druhé strany a dělá pak pruhy, které jsou na fotkách vidět, nebo se Vám utrhne z hliníkové trubky!!!

-        vybavení, tedy i flashmetr, patří do skříňky. Pokud ho tam fotograf po Vás nenajde, bude ho hlásit jako ztracený

-        pokud nejde navinout pozadí el. motůrkem (vrčí, ale nenamotává nahoru), stačí dotáhnout trn u motůrku

Prima focení,

Tomáš