Monday, May 06th

Last update:08:38:42 PM GMT

You are here: Smazání otisku 278, rozlišovače pozadí, výtahy na pozadí atd.

Smazání otisku 278, rozlišovače pozadí, výtahy na pozadí atd.

Email

Otisk č. 278 - bude smazán

V průběhu června budeme mazat chybně žádaný otisk c. 278. Důkladně si zkontrolujte, zda se Vám toto číslo nezobrazuje při odemykání na otiskovači. Pokud se Vám číslo 278 zobrazuje při odemykání prstem, neprodleně mě kontaktujte, abychom Vám otisk zadali znovu, jelikož bude v průběhu června smazán.

Rozlišovače pozadí

V ateliérech jsou v průběhu června instalovány štítky na řetízky na pozadí. Prosím o označení Váších pozadí číslem smlouvy do konce roku 2013. Neoznačená pozadí uklidíme na konci roku do skladu.

vytah-pozadi-atelier-digifoto-ip-pavlovaVýtah na pozadí

Abyste nemuseli lézt na štafle při instalaci vlastních pozadí, jsou již v obou ateliérech výtahy na pozadí plně funkční. Dálkovým ovladačem (na Pankráci napravo na zdi u ovladače na motorické spouštění pozadí, na IP Pavlova zatím na stole) spustíte háky na uchycení pozadí dolů, pozadí přímo ze země nandáte a vytáhněte nahoru. Ovládání - šipka dolu, šipka nahoru. Na IP Pavlova je navíc na vysílači možná volba kanálů - musí to být na kanále 1 (přepínání malými kulatými tlačítky nalevo a napravo nahoře). Ať slouží!

Pozadí k použití zdarma

Na IP Pavlova je v kuchyňce hromada částečně použitých pozadí různých barev. Všechny jsou Vám k dispozici, jen poprosím po použití je dejte zpět do kuchyňky ke zdi. Na Pankráci jsou společná pozadí vpravo vzadu u zdi (šedá, béžová, tištěné motivy, ...).