Monday, May 06th

Last update:08:38:42 PM GMT

You are here: Novinky, likvidace anonymních pozadí, voštiny stripbox, ...

Novinky, likvidace anonymních pozadí, voštiny stripbox, ...

Email
1/ stálá (vinylová) pozadí se nahoru vytahují šipkou NAHORU, ne dolu. Pokud ho namotáte zmáčknutím šipky dolu, pozadí se navine z druhé strany navíjecí tyče, nakřivo, ničí se okraje a je vlnité i v části proti které se fotí.

 2/ do ateliéru po sobě nikoho nepouštějte. Žádnou slušnost, dveře zabouchnout, ať si každý odemkne prstem sám. Nikdy nevíte, zda dotyčný má oprávnění být v ateliéru. Koho pustíte, za toho ručíte (i za to co odnese).

 3/ Na IP Pavlova nezapomeňte při odchodu zkontrolovat zda jsou zavřená okna. I v kuchyni.

 4/ Řešení stálých pozadí, zejména bílého, které je vždy do pár týdnů na nášlapné ploše šedé a pak musíte zbytečně retušovat a retušovat… Ohlasovali jste aby se na pozadí zouvalo, nicméně občas je potřeba fotit i bez zouvání. Proto bílá pozadí budou dvě. Jedno (to ošlapané, stávající) pro ty, co se nezouvají, jedno pouze pro focení bez bot či v pantoflích – které to je poznáte, že bude mít na kraji nápis NEVSTUPOVAT V OBUVI POD POKUTOU 1000 KČ. Pokud najdete takové pozadí očividně ušpiněné od bot, zapište to, dohledáme fotografa před Vámi který to nerespektoval.

 5/ Návody na ovládání ateliéru postupně dáváme na http://www.digifoto.cz/pro-fotografy/pro-fotografy/navody

 6/ IP Pavlova - zamykejte si pozadí. Ta co jsou v rohu vpravo za dveřmi volně – vypadají jako na vyhození, jsou přemístěna dočasně do kuchyně, pak půjdou k likvidaci.

 7/ IP Pavlova – pořídili jsme voštiny na stripbox 180 x 40 cm. Jednu jsme na stripbox již dali, ale někdo velice dobře uklidil balíček s druhou voštinou. Prosím kdo s ním manipuloval či kdo ji najde, ať mi napíše kde je, nebo ať voštinu vyndá ze sáčku a pověsí na kličku okna mezi stripboxy.

 8/ V týdnu od 30.9. objednáváme papírová pozadí v ceně 1550 Kč. K dodání až do ateliéru, který si určíte. Pište kdo máte zájem.

Prima focení,

Tomáš