Monday, May 06th

Last update:08:38:42 PM GMT

You are here: Novinky ateliér Chodov

Novinky ateliér Chodov

Email

1/ radar-vostina-difuserDifuser na beautydish s voštinou uprostřed najdete u voštiny na beauutydish. Voštiny jsou výměnné, k dispozici jsou 3 hustoty, najdete je ve skříňce. Při použití by se měl sundat z beautydishe deflektor (to víčko vpředu, co brání přímému světlu a nutí ho odrazit se od vany beautydishe), aby do voštiny šlo světlo.

 2/ Ventilátor stojanový je na místě a funkční

 3/ V přípravě jsou 3 daylighty po 650 W, celkem tedy cca 2000 W v zářivkových světlech. Pro foto i video.

 

4/ Nová světla – ovládání:

a/ odpalovač se musí zapnout podržením tlačítka ON/OFF (kulaté uprostřed), dokud neblikne LEDka. Všechny přepínače voliče kanálů musí být na ON

b/ na blesku musíte mít nastaveno ID: 0 (pokud nejsou, kulatým ovladačem točte dokud nebude čárka pod ID, zmáčknete ho, rozbliká se čárka pod číslem, a pak točením nastavte ID 0, zmáčknete opět kulatý ovladač)

c/ nastavení intenzity záblesku: kulatým ovladačem najeďte čárkou pod číslo u FLASH, zmáčkněte ho, rozbliká se čárka pod číslem, točením nastavíte intenzitu záblesku

d/ fotobuňka se zapíná / vypíná stejně jako na původních světlech – tlačítko s tečkou v elipse

e/ pilotní žárovka – tlačítkem žárovky přepínáte módy OFF / proporcionální (podle intenzity záblesku) / manuální (u něj se dá regulovat výkon žárovky ručně)

 Video k ovládání světel najdete zde.