Thursday, Apr 25th

Last update:08:38:42 PM GMT

You are here: Navíjení pozadí - neničte ho

Navíjení pozadí - neničte ho

Email

navijeni-pozadiPokud tento příspěvek čtete, pak pravděpodobně navíjíte pozadí správně. Špatně ho stále navíjejí někteří fotografové, kterým je jedno zda se pozadí zmačká a protože jej jim to jedno, tak nečtou ani co tu píšu. Ale co kdyby... tak to zkusím.

Prosím navíjejte pozadí tak, aby se navíjelo zezadu. Zezadu. Zezadu. Šipkou nahoru. Šipkou nahoru. Šipkou nahoru. Podívejte se na fotku vedle, podívejte se jak ho navíjíte Vy...

Pokud zmáčknete šipku dolů, ono taky pojede nahoru, ale pozadí se navine z druhé strany tyče, pak se začne mačkat, špatně navíjet, bude pruhované, až se i zničí... Jednak nebude nějakou dobu k dispozici a jelikož stojí skoro 8 000 Kč, budu jako nyní zjišťovat, kdo to dělá a budu posílat faktury.

Omlouvám se Vám, 99 % fotografům tím, že jsem Vás zdržel takovou samozřejmostí. Ale protože mail nepomohl, zkouším touto cestou to 1 % nějak oslovit :)

Krásné léto,

Tom

PS Kdyby se Vám protáčelo pozadí (motor běží, ale nenavíjí se) stačí stačí dotáhnout trn pomocí černého utahovacího šroubu. Trn - bílá část - by měla být zasunutá do roury.